Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korvpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En paj som kan ätas både varm och kall - passar i picnickorgen. Passar särskilt bra till ungar som inte vill ha så många smaker. Vuxna kan ju välja att tillsätta korv efter smaklökar - falukorv, grillkorv, smaksatta korvar, kryddstarka korvar...allting funkar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop pajdegen och tryck ut den i en form med löstagbar kant. Nagga botten med en gaffel och strö ut hälften av osten. Förgrädda skalet på ugnens nedersta fals i 200 grader i 10 minuter. Lägg i korvbitarna. Vispa ihop ägg, gräddfil och smaka av med kryddor. Häll över korvbitarna. Strö resten av osten överst. Grädda pajen i 200 grader på nedersta falsen i ca 30 minuter eller till äggsmeten stannat. Servera varm eller kall med sallad och någon god dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.