Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krabbhattar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugns bakade champinjoner med krabbstuvning.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs ihop matfett och vetemjöl och späd med gräddmjölken. Låt såsen puttra ett par minuter, ta den från värmen red under vispning ned äggulan. Blanda i små bitar av krabban och smaksätt med salt och peppar. Skölj svampen och ta bort skaften. Torka av hattarna och doppa dem i smält matfett. Ställ dem tätt i en ugnsfastform och krydda dem med lite vitlökssalt. Fyll svampen med krabbstuvningen och gratinera i 275 grader ca 10 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.