Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubbspaella

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Vart riktigt gott med blandning av pasta och paella med kycklingsky samt kryddor och ost. Går även servera med potatis och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Drag av skinnet på upptinade kycklingklubbor. Spara skinnet i grytan. Salta, peppra och grilla kycklingen i ugnen med lock på enligt förpack. Tillaga paellan enligt förpackningen. Koka pastan enligt förpackningen, men utan salt.
  2. Tillsätt soya, pastakrydda, pizzakrydda, örtsalt, peppar och finhackade tomater i paellan när den är klar.
  3. Tillsätt 1 dl silad kycklingfett i paellan och blanda med den färdigkokta pastan när kycklingen är klar.
  4. Blanda i valfritt med hackat kycklingkött och blanda allt med strimlad ost. Servera med sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.