Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lejonhuvuden

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Detta måste jag prova!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och hacka purjolöken fint. Blanda fläskfärs och purjolök. Tillsätt soya, potatismjöl, vin, salt och peppar. Forma färsen till 5-6 stora bollar. Bryn dem i oja. Tag upp dem och lägg åt sidan.
  2. Koka upp vattnet. Lägg i ingfära och tillsätt lite soya, salt och peppar efter smak. Skär salladskålen i bitar och lägg ner den i vattnet. Placera köttbullarna ovanpå kålen. Lägg på ett lock och låt det puttra på svag värme ca 40 min.
  3. Servera med nykokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.