Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lingonsill

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 6 timmar 30 minuter
Skriv ut

Lingonsill för buffé, som den görs på restaurangskolan i Sandviken.

Ingredienser

Instruktioner

Skär en liten gul lök i tunns skivor.Blanda alla ingredienser till lagen i en kastrull.Koka upp lagen och låt den svalna. Skölj sillen väl och låt den rinna av. Häll sill och lag i en burk. Låt stå i sex timmar, gärna över natten. Finhacka en röd lök.Blanda såsen i en skål.Ta upp sillen. Skär filéerna i långa sneda bitar. Häll över såsen. Vill man garnera med lingonen fräser man dem först i lite smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.