Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjtnanspudding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god rätt att göra av överbliven kokt potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva potatisen. Varva potatis och skinka i en smord ugnsform. Salta och peppra.
  2. Till såsen hackas löken. Fräs den i fett och strö på mjöl. Späd med mjölk och låt det koka några minuter. Salta och peppra. Häll såsen över potatis och skinka. Strö på ströbröd och riven ost. Klicka på lite margarin. Gratinera i 225-250 grader tills lådan är genomvarm och har fått fin färg.
  3. Servera med en god sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.