Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löktartetartin

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lökpaj med ett "finare ord", men väldigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyfta den röda och gula löken samt skiva vitlöken. Smält smör i stekpanna och ha i råsockret. Lägg ner all lök och låt småsteka på mellanvärme i ca 10 minuter. Smaka av med salt och balsamvinäger.
  2. Lägg löken i en pajform och täck med pajdegen.
  3. Grädda i 225 grader ugn ca 20-30 minuter (tills pajskalet är färdigt).
  4. Endera kan man stjälpa upp den på ett serveringsfat eller servera den direkt ur pajformen.
  5. Jag brukar ha stekta lammkotletter och tzatziki till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.