Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lördagslåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som följt mig sedan barnsben och var vanligt förekommande när det vankades fredagsmys. Det är dock inget kalorisnålt recept men gott det är det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen hårda och skär i mindre bitar. Skär brödet i tärningar och bryn dessa i smör. Gör sedan stuvningen och lägg i räkorna. Lägg äggen i en eldfast form och häll sedan stuvningen över och täck med brödtärningarna. Sätt in i ugnen på 200 grader tills brödet blir gyllenbrunt.
  2. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.