Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lördagspanna

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

god smalmat

Ingredienser

Instruktioner

Strimla köttet och grönsakerna, och skär svampen i mindre bitar. Bryn köttet i en teflonpanna i hälften av matfettet, ta upp köttet. Fräs sedan grönsakerna och svampen på svag värme i resten av matfettet tills de mjuknar. Lägg tillbaka köttet i pannan. Krydda med salt och peppar. Lyft pannan från värmen. Rör ner crème fraiche och senap. Servera genast med 1 ½ dl kokt ris och en blandad sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.