Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marianne’s julfudge

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Som godis till barnen och som tilltugg till glöggen för oss vuxna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och kondenserad mjölk i ett vattenbad. Rör den slät och häll upp i en form med låga kanter. Smält marshmallows tillsammans med 1 msk smör och rör sedan marshmallowsmassan i chokladen tillsammans med Mariannekrosset och låt det stelna i kyl.
  2. Skär upp i lagom bitar och servera det till glöggen!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • rosemarie22 9 december 2009

    hur stor form ska man lägga den i ska man klä den med smörpapper hur många blir det

  • Frida_S_79 8 december 2012

    det här va svårt, lite knapphändig info, o jag är ändå förhållandevis van vid godisbakning... hoppas bara det blir gott ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.