Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maricas kycklingwok

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En väldigt god, lättlagad och färggrann maträtt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mät upp och skölj riset. Låt koka enligt förpackningen.
  2. Under tiden riset kokar så skall du skära kycklingfiléerna i mindre bitar. Stek dem i en wokpanna eller i en större stekpanna tills dem är genomstekta.
  3. Tillsätt den frysta eller tinade vietnamesiska woken, och låt den bli genomvarm.
  4. Häll på matlagningsgrädden och krydda med de olika kryddorna. Smaka av så att det blir lagom med smak. Koka upp allt.
  5. Låt riset och kycklingwoken stå ett par minuter innan den serveras.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.