Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessillåda.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En rätt även för dej som inte gillar matjesill. Jag gör det inte men den här enkla rätten är GOD!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken mjuk i smör. Lägg över i ugnsfast form. Dela sillfileerna i mindre bitar och lägg dem ovanpå löken.
  2. Red grädden med mjölet och vispa i dillen. Häll blandningen över sillen.
  3. In i ugnen i 200 grader ca 20 minuter.
  4. Serveras med färsk potatis.

Kommentarer (1)

  • ca70 9 oktober 2008

    Smaken påminner väldigt mycket om Janssons Frestelse...beror ju så klart på matjessillen. Familjen gav en trea i betyg, och vi kommer nog göra den igen. Måste bli sugen på Janssons, typ. Men tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.