Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjessillsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En somrig lunchsallad, perfekt alternativ till sill och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt sillen rinna av och dela den i stora bitar.
  2. Skala och skär potatis och rödbetor i skivor.
  3. Rör ihop alla ingredienserna till såsen.
  4. Lägg salladen på ett stort fat. Lägg på potatis och rödbetor. Toppa med sillen och strö över gräslök.
  5. Smält smöret så att det blir svagt brunt. Häll det över sill, potatis och rödbetor. Servera med såsen, knäckebröd och ost, t ex Kvibille Svecia.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.