Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Maxisallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta är en kall röra/sås som är tänkt som tillbehör till rökt fisk. Jättegod! Ha den som tillbehör på buffebordet där du serverar rökt fisk eller som sås när du äter din rökta fisk med kokt potatis som ensam rätt. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

Skär äpple och gurka i små tärningar. Blanda detta i gräddfilen. Tillsätt ärtorna och rör om. Smaka av med salt och peppar. Skala och skär äggen i klyftor. Garnera röran med äggen. Låt gärna röran stå och dra i kylen en stund innan servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.