Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonmimosa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tänk på att blanda fruktköttet så sent som möjligt, eftersom mimosan lätt blir vattnig. Den här salladen passar bra till rökt fisk och kallskuret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kärna ur melonen. Tärna melonköttet. Lägg melontärningarna och ananasbitar i ett durkslag och låt dom rinna av väl.
  2. Rör ihop yoghurt, majonnäs och vänd samman med frukten. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.