Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melonmimosa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God sås till grillad lax, kyckling och rökt fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop kesella, yoghurt och senap. Skrapa bort melonkärnorna och skär bort skalet. Skär melonen i små tärningar.
  2. Dela gurkan på längden, skrapa ur kärnorna och skär sedan i små tärningar.
  3. Vänd ner melon och gurka i yoghurtsåsen och smaka av med salt och peppar. Gott till grillad lax, kyckling och rökt fisk!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.