Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladrutor

 
Skriv ut

Den ursprungliga satsen är till rund form. Jag har dubblat satsen och bakat den i långpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Rör sedan ner ett ägg i taget.
  2. Smält chokladen över vattenbad och rör sedan ner den i smeten.
  3. Rör sedan ner flagad mandel i smeten.
  4. Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i smeten.
  5. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter. Kakan ska inte vara helt torr inuti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.