Läckra chokladmuffins med en fyllig smak av kaffe som toppas med en härlig frosting.
Dessa muffins är bakade på siktat dinkelmjöl.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa smör och socker vitt. Tillsätt ägget. Blanda mjölk och snabbkaffepulver i en annan liten bunke tills pulvret har lösts upp, och häll ner det i smeten.
- Sikta ner mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker i bunken. Blanda allt. Klicka ner smeten i muffinsformar av papper eller kartong.
- Grädda dem mitt i ugnen i ca 20 minuter, kolla gärna med en sticka. Låt dem svalna på ett galler.
- Mixa ihop alla ingredienserna till frostingen i en bunke till en slät kräm. Spritsa eller bred krämen på varje muffins och dekorera med färgglatt strössel.
Publicerat den
18 oktober 2013
Liknande recept
Skriv kommentar