Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möckelsill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Första gången jag åt det här var hemma hos min mosters svärmor. Jag var bara tvungen att få receptet. Passar både till jul, påsk och midsommar. Finns säkert fler tillfällen med om man bara tänker efter.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till lagen i en kastrull och koka upp. Låt svalna. Skär under tiden sillen i mindre "ätbitar", hacka löken och jklipp dillen. Blanda allt i en burk, låt stå kallt över natten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.