Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muscovadogrape

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kalasa på varm grapefrukt med en klick kesella vanilj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Dela grapefrukten i halvor, lägg i en ugnssäker form. Skär runt kanten och mellan klyftorna så att de sitter löst. Strö över socker och sedan mandel. Gratinera i övre delen av ugnen 5 – 10 min tills mandeln får färg.
  3. Servera med en klick Kesella.
  4. Tips! Istället för muscovadosocker kan du ta råsocker eller honung. Du kan också gratinera stora apelsiner på samma sätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.