Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musliflarn

 
  • Serverar: 34 portioner
Skriv ut

Knapriga flarn med musli i sig. Servera med glass emellan eller något gott mousse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och blanda med resten av ingredienserna. Klicka ut 1 rågad tesked på plåtar med bakplåtspapper, 9 st per plåt.
  2. Grädda mitt i ugnen tills flarnen flutit ut och fått fin färg, 8-10 minuter. Låt svalna helt.
  3. Servera med glass emellan och mynta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.