Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nachokyckling

(13 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Familjens favorit...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen och lägg i en gratäng form. Hacka tomater och lök och lägg ovanpå kycklingen. Blanda tacokrydda, tacosås och crème fraiche. Häll ovanpå löken. Sist men inte minst, riven ost på toppen.
  2. Ugn 200 grader tills osten har smält. Servera med nachos, tortilliachips och isbergssallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (13)

  • lottilotti 24 februari 2009

    Så gott det blev, kommer absolut att göras fler gånger:)/Tack för det

  • josefini 8 juni 2009

    Detta var mycket gott!! Hade inte tillgång till någon kyckling, så jag gjorde denna rätten på färs i stället. Den var snabb, smart och lättlagad. Kan knappt vänta med att få bjuda på den... Bara en sån grej som att slippa alla små skålar som man vanligtvis använder när man serverar taccos. Tack för ett bra recept, uppskattat av heela familjen! // J

  • pengsan 13 november 2009

    Så gott!! Ska äta den för andra gången ikväll och nu med lite hottare tacosås/krydda än förra gången......tack för att du delade med dig.

  • anluk 7 februari 2010

    Supergott!!! Använde kycklingfiléer som jag grillade i ugnen och strmlade innan. Serverade med nachos och en sallad på isbergssallad, tomater, gurka och majs. Hade även lite extra sås vid sidan om. Kommer garanterat göras fler gånger.

  • Shoutoutloud 12 december 2010

    hur gott som helst!ändrade dock något. jag hade ingen taco krydda hemma så jag tog istället spiskummin cayennepeppar,chilipulver lökpulver salt. uteslöt tomat och lök för att 4åringen skulle äta. vi tyckte alla det var jättegott detta kommer vi absolut göra igen. nästa gång ska jag prova att ha nacho chipsen i botten istället(sambons förslag) *5*

  • Gul13 18 december 2010

    Tack för ett jättegott recept som dessutom var snabbt att laga.

  • The_mama97mia 19 december 2010

    tack för ett inspirerande recept! Jag uteslöt tomat och lök, hade två burkar tacosås (ej tacokrydda) och cr fr o ost på. Toppade med smulade nachoschips. Jättegott! Tack!

  • mikkis96 20 december 2010

    Taaack så jättemycket! Ska testa detta om någon timme! Det låter ju suveränt gott! :)

  • Ekorrungen 1 januari 2011

    Kanongott! Gjorde på kycklingfile, som ja stekte o sen lät efterkoka i vatten 15 minuter innan jag tärnade den, gick de me. De ska ja defintivt göra fler ggr.

  • Amiie88 20 januari 2011

    Väldigt gott! Drog ner lite på creme fraichen och ökade tacosåsen, det blev otroligt gott. Serverade med ris och sallad. Får bli en bjudrätt i fortsättningen :) Tack för receptet.

  • strimma21 21 januari 2011

    Ständigt återkommande fredagsrätt hemma hos oss! Väldigt gott och går snabbt att göra.

  • barbamammans 21 augusti 2012

    Åh, så gott det var! En ny familjefavorit att fredagsmysa med vilken dag i veckan, tack för receptet!

  • Peepa 5 oktober 2016

    Så sanslöst gott i all sin enkelhet. En självklar favorit på middagsbordet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.