Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötklickar

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla favoriter som passar både laktosintoleranta och glutenallergiker. Smeten blir bäst om man tar en hel påse nötter till smeten och öppnar en ny till garneringen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200º C. Mal nötterna. Rör ägg och socker poröst och blanda därefter ner nötterna. Klicka ut smeten på smorda plåtar eller bakplåtspapper. Garnera med hela eller halverade nötkärnor. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.