Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

nougatpudding

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

god

Ingredienser

Instruktioner

1.koka socker och vatten till en karamell, sockerlagen ska vara knäckfärgad. 2.blanda i den hackade mandeln 3. koka upp grädden och blanda, låt svalna. smält gelatinbladen och rör i gräddsmeten. 4. blanda i den vispade grädden. häll i små portionsskålar, låt stelna. vänd upp och ner på tallriken med lite råsockerrörda bär.

Kommentarer (1)

  • Kent pettersson sundsvall 7 april 2024

    Min absoluta efterrätt, min mamma gjorde till 100 Pers på vårt bröllop!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.