Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostpurjofisk Ostpurjofisk
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott med få ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär purjon i skivor och bryn den mjuk. Lägg över i smörad gratängform samt den skivade fisken över. Krydda ordentligt.
  2. Rör ihop ost, dill och mjölk och häll det över fisken och ställ in i ugn ca 25 minuter i 225º
  3. Servera med potatis och lite grönt till.

Kommentarer (1)

  • maggan123 3 november 2008

    idag har jag lagat din ostpurjofisk,det var supergott och väldigt smidig att fort svänga ihop,jag serverade kokt potatis och rårivna morötter till. MVH. maggis123

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.