Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostronskivlingmousse

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Hacka och fräs ostronskivlingen och löken lätt i smöret. Vispa ihop grädde, Creme fraiche och majonnäs. Blanda i chilisås, salt och kryddor och till sist svamp och lökblandningen. Lägg gelantinbladen i kallt vatten i 10 minuter. Krama sedan ur vattnet och lägg i en kastrull med 1 msk vatten och värm på svag värme. Rör ned gelantinet i smeten och blanda väl. Skölj en 1? liters mousse- eller kakform med kallt vatten och häll i smeten. Ställ formen kallt i minst en halvtimme. Garnera med persilja.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.