Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostsnäckor

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Jättegoda till soppa eller som lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke. Värm vatten och olja till 37° och lös jästen i degspadet.
  2. Tillsätt salt, sirap och det mesta av mjölet. Arbeta tills degen är smidig och släpper bunkens kant.
  3. Låt jäsa övertäckt i 30 min. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela i två bitar.
  4. Kavla ut varje bit till en rektangulär platta. Strö på smulad fetaost, strimlad basilika och riven ost. Rulla ihop och skär i bitar.
  5. Låt jäsa övertäckta i ca 30 min. Pensla med uppvispat ägg och grädda mitt i ugnen i 250°, ca 8 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.