Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostsnäckor med örter

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Fyllda med lagrad ost och örter. Passar väldigt bra att servera till soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en skål. Värm mjölken till 37 grader och häll över jästen. Rör tills jästen lösts sig. Tillsätt fibrex, sirap, salt, sesamfrön och flytande margarin. Arbeta in mjölet, lite i sänder tills degen släpper skålens kanter. Låt jäsa under duk ca 30 minuter.
  2. Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den smidig. Dela degen i två delar och kavla ut till rektanglar ca 1 cm tjocka. Strö osten och örtkryddorna över degbitarna och rulla samman från långsidan. Skär varje längd i 20 bitar och lägg på plåt med bakpapper. Låt jäsa under duk ytterligare ca 30 minuter.
  3. Sätt ugnen på 225 grader.
  4. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö på salt och sesamfrön. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.