Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig fisk med vitlök och örter

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det här blev riktigt krämigt och mumsigt. Jag hade pressad potatis till för såsen blir ganska lös men potatisen suger upp såsen bra.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra på fisken. Blanda Crème Bonjour, dill, lättcrème fraiche och riven ost i en bunke. Smeta över hela blandningen på fisken och strö över ett tunt lager med riven ost. Sätt in fisken på 200 grader i 60 minuter på mittenfalsen i ugnen. Servera gärna med pressad potatis och några goda kokta grönsaker till.

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • thomas.arvidsson@alfa.telenordia.se 9 april 2010

    Stämmer det att fisken ska vara i ugnen 60 min i 200 grader? Den måste bli snustorr.

  • Atina2 10 april 2010

    60 minuter???????? Jisses!!

  • FarmorKex 10 april 2010

    Låter väldigt lång tid i ugnen. Tror att jag skall koka upp blandningen först och slå den över fisken sen enbart 30 min i ugnen........Jag skall testa...

  • Ritaw 12 april 2010

    Är fisken fryst eller färsk ? Förmodligen syftas på fryst.. Grandma

  • storcken 13 april 2010

    använde tinad fisk, hade i ugn ca 40 min, räckte bra. Gott med ris till!

  • lena4 19 april 2010

    Krämig och god håller jag med om. Familjen gav en fyra i betyg. Vi åt ris till. Lena

  • mazzarinen 23 januari 2011

    Lagade detta idag, det var jätte gott :) Hade i en vitlöksklyfta och en gul lök också. Tack för receptet!

  • birgittaborgstrom 12 april 2012

    Vad ar "Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter"? Jag bor i California o kan nog inte kopa det har. Kan nagon tala om vad jag kan anvanda istallet?

  • lindkvist_therese 13 april 2012

    Creme Bonjour är en färskost som finns i olika smaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.