Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostsnurror

 
  • Serverar: 46 portioner
Skriv ut

Brödbullar som är fyllda med ost och oregna Passar på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 225°
  2. Smula ner jästen i en skål och rör ut den i vatten, 37°. Tillsätt olja, salt, honung, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet.
  3. Arbeta degen väl tills den släpper skålens kant. Låt jäsa övertäckt i 40 minuter.
  4. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela i två bitar. Kavla ut till avlånga plattor och strö på ost och oregano.
  5. Rulla ihop från långsidan och skär i bitar. Ställ rullarna med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i 30 minuter.
  6. Pensla med uppvispat ägg och strö på frön och flingsalt. Grädda i 8-10 minuter.
  7. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.