Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Päronpizza

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Små fina ovanliga och roliga snittar till drinken.

Ingredienser

Instruktioner

Gör degen och låt den jäsa ca 30 minuter. Skiva päronen tunt på längden. Skal och kärnhus skall vara kvar. Dela degen i fyra bitar och kavla ut till pizzor. Degen ska inte jäsa igen. Lägg på smord plåt och pensla degen med lite olivolja innan päronen läggs på. Strö örtkryddorna över päronen. Salta och peppra efter smak . Smula slutligen osten över pizzorna. Grädda i 225°C i ca 7 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.