Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannbiffsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pannbiff med en god svampsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen. Skär löken i skivor. Blanda färs, ägg, vatten, salt och peppar. Forma till 12 biffar och stek dem. Stek lök och svamp i en stekgryta. Strö över mjöl, häll på grädden och rör om. Blanda i enbär, timjan, gelé, soja och tärningen och låt allt sjuda i 5 minuter.
  2. Lägg i biffarna och låt sjuda ytterligare 3 minuter. Krydda med peppar. Servera med potatis eller ris och en sallad till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.