Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikagulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

lätt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Tärna paprikan hacka löken dela champinjonerna i fjärdedelar Hetta upp oljan i en låg vid stekpanna och stek champinjonerna i 5min skala vitlöken och pressa över den blanda ner lök och paprikabitaroch låt allt koka samman på svag värme i ca 5 min blanda ner tomatpuren och krydda med paprikapulver salt peppar och mejram häll över buljongen låt koka upp och tillsätt creme fraiche rör om och låt puttra på svag värme i ca 5 min skiva gurka och korven lägg ner det i grytan och låt puttra i ca 5 min till .garnera med basilikabladen och servera med pasta eller kokt potatis eller ljust bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.