Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikagulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ajvar relish är den ungerska paprikapastan som sätter rätt färg och smak! Gulasch är Ungerns nationalrätt. Recepten varierar över hela landet, den gemensama faktorn är dock att den innehåller paprika och kryddan kummin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skär paprikorna i bitar. Skala och hacka vitlöken.
  2. Fräs paprika och vitlök med timjan i smör och rapsolja i en gryta. Krydda med salt. Häll på grädde och ajvar relish. Låt det koka några minuter.
  3. Servera med pasta och lite riven ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.