Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskkaviar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jättegod kaviar både till ägg och smörgås O.B.S Jag har fått reda på att dom slutat tillverka slottskaviar enligt tillverkaren abba så smakar Ejderns Smörgåskaviar nästan lika.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken fint vispa gräddden rätt så hårt. Blanda grädde slottskaviar och löken.

Kommentarer (1)

  • LillaJa 13 mars 2008

    Synd att man inte kan göra denna längre, har alltid varit på bordet både till Jul & Påsk. Dom har ju slutat att tillverka Slottskaviar......och det finns inget annat bra alternativ. Har du något..kontakta mig Birgitta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.