Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskmazarin

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Gott till påsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan fint och vispa ihop med smöret.'Tillsätt vaniljsocker, socker, ägg, apelsinsaft och skal i smeten. Vänd ner vetemjölet och häll upp i pappersklädd liten långpanna ca 30x24 cm.
  2. Grädda kakan mitt i ugnen ca 30minuter. Låt den kallna. Rör ihop apelsinsaft och florsocker till glasyren och bred ut i ett jämnt lager över kakan. Låt stelna litet.Skär kakan i önskade bitar och garnera med påskgodis och ev strössel. Förvara i kylen i lufttäta plastlådor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.