Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påsksol

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Spritig cocktail som doftar smultron och sommar. De japanska bären är som bäst på våren och passar bra nu då vi börjar längta efter att skörda våra svenska trädgårdar och skogar. Vacker cocktail där halverade knallgula frukter toppar ett glasklart isberg.

Ingredienser

Instruktioner

Halvera bären. Ställ ett cocktailglas i frysen. Lägg sju isbitar på en kökshandduk, bind ihop till ett knyte och slå mot ett hårt underlag. Blanda sprit, likör och vermouth i ett kärl. Tag fram det kalla glaset. Lägg den krossade isen på botten. Häll över drinken och toppa med de halverade bären.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.