Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfromage

 
  • Tid: 2 timmar 20 minuter
Skriv ut

Har ingen kommentar

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 10 min Dela äggen i gulor och vitor. Vispa gulor och socker poröst. Dela passionsfrukter och gröp ur fruktköttet i en kastrull. Krama ur gelatinbladen och smält med passionsfrukten. Låt svalna något innan det blandas med äggulorna. Vispa grädden i en skål och äggvitorna i en annan. Blanda försiktigt innehållet från de tre bunkarna. Häll upp fromagen och ställ kallt några tim. Garnera med jordgubbar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.