Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktstårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mycket enklare att baka än så här kan det inte bli...och gott blir det!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Smält smöret och krossa kexen fint. Blanda samman och tryck sedan ut blandningen i en form.
  3. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter, låt svalna.
  4. Blanda fromagen och häll den över den svalnade pajbottnen, låt stelna i kylskåp ett par timmar.
  5. Dekorera med passionsfrukt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.