Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelargonkaka

 
Skriv ut

Denna kaka smakade jag på en plantskola, kakan har en söt och frisk citron smak. Roligt att använda sig av doftpelargon i bakverk.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form ca 20 cm i diameter. Vispa grädden och rör i sockret. Rör ner de övriga ingredienserna och häll smeten i formen. Grädda i ca 30-35 min på 190 grader. Låt kakan svalna innan det är dags för glasyren. Vispa äggvitan till skum. Rör ner de övriga ingredienserna till en jämn smet. Bred på glasyren när kakan svalnat. Dekorera gärna kakan med blommor och blad från en doftpelargon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.