Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotströmming

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Hittade receptet i Aftonbladets middagstips tror jag...Hursomhelst är det jättegott och enkelt att sno ihop!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225 grader. Smörj en ugnsform med smöret och salta lätt i formen.
  2. Skölj strömmingsfiléerna och rulla ihop dem med köttsidan utåt. Lägg dem i formen.
  3. Skala och riv pepparroten i en skål. hacka dill och lägg is skålen med senap och grädde. Salta och peppra lite. Rör ihop och häll över strömmingen.
  4. Strö över lite ströbröd och grädda i ca 20 minuter.
  5. Kokt potatis, sallad och sockerärtor är supergott till!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.