- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Denna åt jag varje Söndag hos farsan.
Jag är lite nostalgisk nu när jag delar med mig detta till er läsare men vad gör man inte för mänskligheten.
Instruktioner
- Börja med att strimla den grillade kycklingen i småbitar ta bort allt ben.
Ta sedan en påse stor nog att rymma kycklingen
häll upp mjölet i en skål häll sedan i kryddorna rör om väl.
För sedan över kryddblandningen i påsen samt kycklingen.
Fyll upp med lite luft så du kan skaka om alltihopa så att det fastnar på kycklingen.
Bryn smör i gryta häll sedan över kycklingen och låt det bryna i ca 1 min.
Häll sedan i grädde, mjölk, buljong, vitlök samt hela spadet från persikorna och rör om väl. Därefter låter vi det puttra på svag värme ca 5 min.
Glöm inte att röra om hela tiden.
Servera på en bädd av ris samt 1-2 persikohalvor ovanpå en glad tallrik.
- Smaklig Spis!
Publicerat den
4 september 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Du har precis räddat mänskligheten... Tack som faan!! Helt suveränt gott.
Här får man verkligen en överraskande upplevelse. Inget jag skulle komma på själv men fasen så gott.