Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Persikokyckling Persikokyckling Persikokyckling
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna åt jag varje Söndag hos farsan. Jag är lite nostalgisk nu när jag delar med mig detta till er läsare men vad gör man inte för mänskligheten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att strimla den grillade kycklingen i småbitar ta bort allt ben. Ta sedan en påse stor nog att rymma kycklingen häll upp mjölet i en skål häll sedan i kryddorna rör om väl. För sedan över kryddblandningen i påsen samt kycklingen. Fyll upp med lite luft så du kan skaka om alltihopa så att det fastnar på kycklingen. Bryn smör i gryta häll sedan över kycklingen och låt det bryna i ca 1 min. Häll sedan i grädde, mjölk, buljong, vitlök samt hela spadet från persikorna och rör om väl. Därefter låter vi det puttra på svag värme ca 5 min. Glöm inte att röra om hela tiden. Servera på en bädd av ris samt 1-2 persikohalvor ovanpå en glad tallrik.
  2. Smaklig Spis!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • peo67 19 augusti 2016

    Du har precis räddat mänskligheten... Tack som faan!! Helt suveränt gott.

  • Alexander 26 oktober 2017

    Här får man verkligen en överraskande upplevelse. Inget jag skulle komma på själv men fasen så gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.