Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pirattårta

(1 kommentar)  
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Till kalaset

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnstemperatur: 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda de torra ingredienserna med varandra och tillsätt dem till smeten.
  3. Rör om i smeten medan du tillsätter det kokande vattnet. Häll upp smeten i en form och sätt genast in den i ugnen. Grädda på nedersta delen i ugnen i ca 35 minuter. Lägg ihop tårtan med ett lager av hallonsylt och ett av blåbärssylt. Garnera tårtan med grädde och dödskallegodis.
  4. Tips: Gör tårtan som en halvmåne och dekorera den med master och segel av godis.

Kommentarer (1)

  • Kramizenn 14 oktober 2009

    g

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.