Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistaschpinnar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Pistasch är en grön mandel från pistaschmandelträdet, som odlas i medelhavsländerna. Pistasch och choklad är en oslagbar och oemotståndlig kombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka pistaschmandeln. Riv mandelmassan.
  2. Blanda mandelmasseriv, hackad pistaschmandel, mjöl, kakao, socker och matfett i en matberedare. Arbeta snabbt samman allt till en deg. Rulla ut degen till fingertjocka längder.
  3. Lägg längderna bredvid varandra. Skär längderna i sammanlagt 40 bitar, ca 7 cm långa.
  4. Placera kakorna på bakpappersklädda plåtar. Pensla kakorna med uppvispad äggvita. Strö över lite hackad pistaschmandel.
  5. Grädda pinnarna mitt i ugnen ca 10 minuter. Låt dem svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.