Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatischeescake

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Servera den varm med skivad pastrami eller skinka även god på ett buffébord. Tycker den är användbar till det mesta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en rund form med löstagbar kant. Skala och skär potatisen i skivor. Mixa samman färskost, ägg och crème fraiche. Rör ner den rivna osten. Skär salladslöken i tunna skivor. Varva potatis, oströra och lök i formen. Salta och peppra mellan varven.
  2. Ugnsbaka i 175 grader 40 – 50 min. Tills den fått fin färg och stelnat.
  3. Garnering Spritsa på färskost och garnera med kapris, mejram och paprikabitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.