Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstbiffar med kantareller och timjan

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Vildsvinsfärs i gott sällskap!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med riva löken, finhacka osten, kantarellerna. Klipp persiljan fint, repa timjanen lägg i en mortel slå på 2-3 tsk olivolja och mortla det så du får ut alla härliga smaker. Knäck ägget i en stor bunke och rör sönder det, till sätt lök, kantareller ost, persilje-timjan röran. Krydda men salt och peppar. Rör om ordentligt och låt stå någon minut. Tillsätt potatismjölet och rör om väl, låt stå en 10 minuter. Tillsätt färsen lite i taget så det blandas väl.
  2. Stek på medelstark värme tills de fått fin färg och är genomstekta. Jag serverade dem ihop med Miasvantes Potatischeescake. http://www.matklubben.se/recept/potatischeesecake_23250.html och stekta kantareller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.