Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Powerbars

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Extra energikick på utflykten med knapriga nöt- och havrebars.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175°. Rosta hasselnötterna i torr stekpanna tills de får lite färg. Smält smör i en kastrull och rör ned socker och sirap. Ta av från värmen och blanda ned havregryn, russin, solrosfrön, kanel, ingefära och hasselnötter. Häll blandningen i en bakplåtspappersklädd form, cirka 20x25 cm. Grädda i cirka 20 minuter. Låt svalna och skär sedan i bitar. Förvaras torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.