Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Prinsessbiskvier

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Som små söta prinsessor är dessa goda biskvier med hallonfyllning och vit choklad. Glutenfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skålla och mal mandeln. Blanda med siktat florsocker. Tillsätt de lätt vispade äggvitorna och arbeta ihop till en smidig deg. Spritsa eller klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 12-14 minuter. Låt svalna.
  3. Vispa ingredienserna till fyllningen luftigt med en elvisp. Bred den toppigt på bottnarnas undersida. Sätt in kakorna i frysen.
  4. Smält chokladen över vattenbad. Doppa biskvierna. Dekorera eventuellt med silverkulor. Låt stelna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.