Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberdryck

 
Skriv ut

Henrik Norströms recept från Nyhetsmorgon, den såg så otroligt god ut att jag ska springa ut i trädgården direkt och plocka in rabarberna och göra saften.

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och skär rabarbern i mindre bitar. Lägg rabarbern, socker, vatten och vaniljstång i en kastrull. Koka allt kraftigt i 5 minuter. Ställ kastrullen åt sidan och lägg i jordgubbarna. Låt drycken stå och dra i 2 timmar. Sila juicen genom en finmaskig sil utan att pressa eller röra i rabarberkoket (då blir juicen grumlig) Servera drycken väl kyld.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.