Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberfool

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Frisk dessert

Ingredienser

Instruktioner

Skölj rabarbern och skär den i 3 cm bitar. Lägg i långpanna som är täckt med bakplåtspapper. Snitta upp vaniljstången, skrapa ur fröna och blanda med sockret. Strö vaniljsocker över rabarbern och lägg på vaniljstången. Täck med folie. Baka i ugnen i 20-30 minuter. Låt svalna. Ta bort vaniljstången. Vispa grädden lätt. Vispa i mascarponen och rosenvatten, vänd försiktigt ner 5 dl av rababerröran och lägg upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.